Wat biedt Mind Your Food aan?

Mind Your Food is gespecialiseerd in verschillende soorten begeleiding:

Individuele voedingscoaching

Het individuele coachingtraject start met een analyse van de actuele voedingsgewoonten.

Wat eet je?
Aan welke voedingsmiddelen kan je moeilijk weerstaan?
Heb je last van allergieën of intoleranties?
Voel je je moe?
Wat is je energieniveau?

Na een eerste analyse van de actuele eetgewoonten, ga ik over tot een BCA (Body Composition Analysis – analyse van de verschillende parameters van het lichaam: vetgehalte, spiermassa, metabolische leeftijd, viscerale vetwaarde, …) om zo de meest geschikte voedingsstijl te bepalen. Moeten we eerder letten op het beperken van de vetten en ervoor zorgen dat de spiermassa toeneemt, moeten we het metabolisme activeren, de inname van calorieën verminderen, etc.?
Samen stellen we vervolgens een voedingsplan op dat we stap voor stap zullen toepassen. Ik let er in het bijzonder op dat deze veranderingen op een zachte manier ingang vinden in het dagelijkse levenspatroon. En van zodra de ene verandering geen enkele moeite meer kost en onderdeel is geworden van de dagelijkse eet- en andere gewoontes, gaan we over naar de volgende verandering.

Concreet beoog ik eerder een verandering van levensstijl dan een snelle daling van het cijfer op de weegschaal. Dag na dag, een beetje verder, een beetje sterker…

Voedingscoaching in groep

Voor coaching in groep zijn er verschillende formules mogelijk.

OPTIE #1

Je verzamelt een groep vrienden of familieleden en samen kijken we naar hoe we stap voor stap een verandering in jullie levensstijl kunnen teweegbrengen met voedingstips die jullie in jullie dagelijkse eetgewoontes kunnen toepassen.

Deze vorm van coaching kan gepaard gaan met een degustatie of met een kookworkshop rond een welbepaalde thematiek: gezond ontbijt, meeneemlunch, energierijke tussendoortjes, …

OPTIE #2

Ik organiseer ook regelmatig groepscoachingsessies verspreid over verschillende weken (een dag/week gedurende vijf à zeven weken) tijdens dewelke ik de verschillende SANA-principes behandel.

Voedingscoaching online/bij je thuis

Om mij aan te passen aan de behoeftes en de levensstijl van elkeen, bied ik ook online coaching aan. Met deze individuele sessies via Skype of Messenger wordt je opgevolgd zonder dat je je huis uit moet. De eerste sessie vindt evenwel in mijn praktijk plaats zodat we elkaar leren kennen en ik de BCA-analyse kan uitvoeren.

Ik verplaats me ook bij de mensen thuis, wanneer de personen minder mobiel zijn of wanneer hun tijdsbesteding het voor hen moeilijk maakt om zich te verplaatsen.

Presentaties in bedrijven

Sinds 2016 geef ik ook presentaties in bedrijven. De ondernemingen die ijveren voor de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers zijn hoe langer hoe talrijker. En ik kan dergelijke aanpak enkel maar toejuichen! Wat kan ik hen aanbieden? Informatiesessies over gezonde voeding in een dagelijks eetpatroon, voeding en stress, voeding en slaap, gezond ontbijten, gemakkelijke meeneemlunches …

Deze prestaties kunnen ook gepaard gaan met een degustatie of de vorm aannemen van kookworkshops om zo een maximum aantal medewerkers te laten deelnemen.

Kookworkshops

Omdat we nog altijd het beste leren als we zelf de handen uit de mouwen steken, geef ik ook workshops ‘gezond koken’. Tijdens deze sessies leg ik de nadruk op de principes van een gezonde voeding, geef ik uitleg over de gebruikte ingrediënten, en geef ik enkele tips over hoe je de labels op de verpakkingen van voedingsmiddelen moet lezen. Daarna degusteren we de maaltijd die we samen hebben klaargemaakt. De deelnemers komen altijd tot dezelfde conclusie: ‘Gezond eten kan ook heerlijk zijn!’

In de verschillende voorgestelde formules integreert Mind Your Food, als de klant dat wenst en openstaat voor deze benadering, een analyse van de temperamenten (water, vuur, lucht, aarde) en past het in functie hiervan zijn adviezen aan. Als ze het bovendien noodzakelijk acht, beveelt Nathalie ook het gebruik van Bachbloesems aan die in sommige gevallen het gewichtsverlies kunnen stimuleren.

Tarieven

coaching individuel mind your food Individuele coaching

Eerste sessie (1u): 70€

Eerste opvolging (40 min): 45€

Volgende opvolgingen (30 min): 35€

coaching en groupe mind your food Groepscoaching (vanaf 5 personen)

Met degustatie: 55€ pp

Zonder degustatie: 40€ pp

Massages

Belly Revolution (1h): 70€

Drain Revolution (1h30): 115€ – Kuur van 5 drainages : 525€

Voor de presentaties in bedrijven en de organisatie van kookworkshops, vragen we u een e-mail te sturen naar nathalie@mind-your-food.be. U ontvangt vervolgens een gedetailleerde offerte op maat.

Pin It on Pinterest